Felatun
Helva-i Hakani 3gvl9ep2
Helva-i Hakani Uyeols10

Join the forum, it's quick and easy

Felatun
Helva-i Hakani 3gvl9ep2
Helva-i Hakani Uyeols10
Felatun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Helva-i Hakani

Aşağa gitmek

Helva-i Hakani Empty Helva-i Hakani

Mesaj tarafından efLatun Perş. Eyl. 04 2008, 15:54

Yarım kahve fincanı tereyağı
1 Kahve fincanı margarin
10 Kahve fincanı pirinç unu
4 Çay bardağı süt
2 Su bardağı tozşeker
50 gr iç badem


Hazırlanışı
Helva-i Hakani 568


  • Tereyağı ve margarini tencerede eritin.
  • Üzerine pirinç ununu ilave edip, pembeleşinceye kadar tahta kaşıkla karıştırın.
  • Başka bir tencerede sütü kaynatın.
  • Şekeri ilave edip, karıştırın ve pirinç ununun üzerine dökün.
  • 2 Dakika karıştırıp ince kenarlı bir tepsiye boşaltın.
  • Üzerine iç bademleri yerleştirin.
  • Soğuduktan sonra baklava dilimi şeklinde kesin ve servis yapın.
  • Dilerseniz dövülmüş şam fıstığı ile süsleyip, servis yapabilirsiniz.

efLatun
efLatun
FeLaTuN
FeLaTuN

çin astrolojisi : Kedi
Mesaj Sayısı : 1345
Yaş : 36
Nerden : *@tL@ntis
tutuğu+takım : Helva-i Hakani 3cfc6cbe9b5f994873e98f5d8805462f
ruh+hali : Helva-i Hakani Acili10
Kayıt tarihi : 24/08/08

karakter
seviye:
Helva-i Hakani Imgleft3/3Helva-i Hakani Emptybarbleue  (3/3)
güçlülük:
Helva-i Hakani Imgleft3/3Helva-i Hakani Emptybarbleue  (3/3)
başarı:
Helva-i Hakani Imgleft3/3Helva-i Hakani Emptybarbleue  (3/3)

https://eflatun.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz