ıspanaklı piliç sarması
1 sayfadaki 1 sayfası
ıspanaklı piliç sarması
Malzemeler:
2 Adet piliç göğsü
1 Adet soğan
250 gr ıspanak
1 Adet havuç (haşlanmış)
1 Çorba kaşığı margarin
3-4 Çorba kaşığı un
3-4 Çorba kaşığı galeta unu
1 Adet yumurta
1 Su bardağı sıvıyağ
Yapılışı:
Ispanakları ayıklayıp, bol suda yıkayarak küçük küçük doğrayın.
Soğanı margarinle pembeleştirin ve içine ıspanakları ilave edip kavurun.
Tuz ve karabiber ekleyip, ateşten alın.
Piliç göğsünü iyice döverek, inceltin.
Tuz ve karabiber serpin.
Dövülmüş etlerin üzerine ıspananaklı harcı yayın.
Ortasına yarıdan kestiğiniz haşlanmış havucu yerleştirin.
Piliç göğsünü rulo yaparak sarın.
Kürdanla iki ucunu birleştirin.
Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, en son galeta ununa bulayıp çıkartın.
Sıvıyağda arkalı önlü kızartarak servis yapın.
2 Adet piliç göğsü
1 Adet soğan
250 gr ıspanak
1 Adet havuç (haşlanmış)
1 Çorba kaşığı margarin
3-4 Çorba kaşığı un
3-4 Çorba kaşığı galeta unu
1 Adet yumurta
1 Su bardağı sıvıyağ
Yapılışı:
Ispanakları ayıklayıp, bol suda yıkayarak küçük küçük doğrayın.
Soğanı margarinle pembeleştirin ve içine ıspanakları ilave edip kavurun.
Tuz ve karabiber ekleyip, ateşten alın.
Piliç göğsünü iyice döverek, inceltin.
Tuz ve karabiber serpin.
Dövülmüş etlerin üzerine ıspananaklı harcı yayın.
Ortasına yarıdan kestiğiniz haşlanmış havucu yerleştirin.
Piliç göğsünü rulo yaparak sarın.
Kürdanla iki ucunu birleştirin.
Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, en son galeta ununa bulayıp çıkartın.
Sıvıyağda arkalı önlü kızartarak servis yapın.
sessiz_fırtına- co+admin
-
çin astrolojisi :
Mesaj Sayısı : 1773
Yaş : 31
Nerden : KIRŞEHİR
tutuğu+takım :
ruh+hali :
Kayıt tarihi : 24/08/08
karakter
seviye:
(3/3)
güçlülük:
(3/3)
başarı:
(3/3)
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz