Felatun
Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı 3gvl9ep2
Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı Uyeols10

Join the forum, it's quick and easy

Felatun
Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı 3gvl9ep2
Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı Uyeols10
Felatun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı

Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı Empty Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı

Mesaj tarafından chenyang C.tesi Eyl. 27 2008, 13:10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fırat basın toplantıs düzenliyor.
Fırat, Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki canlı yayınlanan tartışmadan ortaya attığı gündem dışı iddialara yanıt veriyor.
"(Kılıçdaroğlu'nun tartışmadan gösterdiği 1994 yılına ait Danıştay belgesiyle ilgili olarak )Daha evvel dile getirilmeyen ve 14 sene öncesine ait bir iddia hakkında o anda bir şey söylemem beklenemezdi.
İhracat 1994’te olmasına rağmen inceleme 2000 yılında başlatılmıştır. İktisat Bankası’nın hesaplarının incelenmesi sonucu ortaya çıktığı görülmektedir. Zaten şirketin kusuru bulunmadığı için herhangi bir cezai işlem yapılmamıştır. Hayali ihracat olması için belirtilen malın ihrac edilmemiş olması gerekir. Hayali ihracat ile ilgili tahkikat gümrük müsteşarlığı tarafından yapılır ve bu dosya müsteşarlığa gönderilerek inceleme konusu yapılmıştır.
Dün bu belgeye ulaştım. Bu olayla ilgilenen müfettiş beni arayarak kendisinin bağımsız bir devlet memuru olduğunu ancak ondan bir gün önceki tartışmayı izlediğinde vicdan azabı çektiğini ve bu yüzden beni aradığını söyledi. Kendisinden bu dosyayı istediğinde bayram tatili nedeniyle ailesiyle bir ilde bulunduğunu, bayramdan sonra bu raporuda göndereceğini beyan etti."

Kılıçdaroğlu'nu ünlü dolandırıcı Sülün Osman'a benzeten Dengir Fırat, CHP'li muarızının canlı tartışmada gösterdiği bir diğer belgenin de yalan olduğunu söyledi. Fırat, Kılıçdaroğlu'mun, Fırat adına Gümrük Müşavirliğine gönderildiğini ve Menas'ın "kırmızı hat" kapsamı dışına çıkarılması için siyasi nüfuz kullanıldığına kanıt olarak getirdiği belgenin konuyla hiçbir ilgisi olmadığını bildirdi.
Söz konusu belgenin 02.08.2007 tarihili olduğunu ve şirketin ortaklığından ayrılmadan bir ay öncesine ait olduğunu söyleyen Fırat, yazının içeriğinin de şirket hakkında yargıda alınmış olumlu bir kararın ilgili devlet kurumlarına iletilmesinden ibaret olduğunu açıkladı.
Fırat şöyle konuştu:
Şimdi bir üçkağıtçılıktan bahsedeceğim. Küçükken sülün Osman diye meşhur bir üç kağıtçı vardı. Anadolu’dan gelenlere köprüyü satardı. Ama ben isminin önünde bir partinin grup başkanvekili sıfatını taşıyan bir kişinin yüzlerce kamera karşısında, elinde belgeyi sallayarak gösterdikten sonra, bulunduğumuz mahal ifadeyi veren kişinin sıfatına baktığımızda ben şahsen doğru sanmıştım.
Benim adımın bir belgede olmasına üzülmüştüm. Onu kendisinden istedim, fotokopisini çektim. İnanın ki ben onu okumadım.
Ertesi gün o evraklarımı toplarken bu belge elime geçti. Bu belge ne diyordu Kılıçdaroğlu, Dengir Fırat bu belge ile gümrük müsteşarlığı2ndan Menas’ın kırmızı hat çıkarılmasını istemiştir diyordu ve biraz önce Dengir Fırat bu şirkete ortak olmadığı iddiasındayken dahi, bu yazının altında Dengir Fırat’ın ismi var, dolayısıyla siyasi nüfus kullanılmıştır diyordu.
Önce tarihe bakalım. Bunun tarihi 02,08,2007. Peki burada ne diyor? Gümrükler Genel Müdürlüğü’ne gönderilmiş, gümrük baş kontrolörü Bayram Çolak tarafından düzenlenen 06,12,2006 tarihli soruşturmaya dayalı olarak vekil edenlerin Abdulkadir Gürbüz, Dengir Mir Mehmet Fırat ile,
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar örneği ile Tarsus Ağır Ceza Mahkemesi’nin kovuşturmaya yer olmadığı karara itirazına reddine ilişkin belgeler ekte bulunmaktadır. Peki bunun neresinde kırmızı hattan Menas A.Ş.’nin çıkarılması talep edilmiştir
Bu TIR 28,03,2008’de yakalanmıştır. Yani şu yazının yazılmasından 7 ay sonra. Kırmızı hat uygulamasının neye istinaden yapılması lazım, bir uyuşturucu maddenin yakalanması lazım. Peki 7 ay önce bu uyuşturucu maddenin yakalanacağını bilmek mümkün mü?
AYIPTIR!
Ama ayıp olan. Bunu alıp, işte kırmızı hattan çıkarılması için Dengir Fırat’ın belgesi diye göstermek. Bunu yapabilmek için ruhen sahtekar olmak lazım veya karşınızdaki herkesi aptal zannetmek lazım. Ancak beni üzen bir şey olmuştur. Bu kırmızı hattan çıkarılması ilişkin Dengir Mir, Kılıçdaroğlu’nun iddiasını cevaplandıramadı diyen köşe yazarları, gazeteler, televizyonlarda ahkam kesen ve sıfatları bulunan insanların zavallılığını gördüm.
chenyang
chenyang
eflatunimsi
eflatunimsi

çin astrolojisi : At
tutuğu+takım : Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı 3cfc6cbe9b5f994873e98f5d8805462f

karakter
seviye:
Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı Imgleft0/0Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı Emptybarbleue  (0/0)
güçlülük:
Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı Imgleft0/0Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı Emptybarbleue  (0/0)
başarı:
Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı Imgleft3/3Fırat'tan iddialara yanıt toplantısı Emptybarbleue  (3/3)

https://eflatun.yetkin-forum.com

- Similar topics