Felatun
Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor 3gvl9ep2
Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor Uyeols10

Join the forum, it's quick and easy

Felatun
Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor 3gvl9ep2
Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor Uyeols10
Felatun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor

Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor Empty Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor

Mesaj tarafından ay-ben Perş. Ekim 09 2008, 14:05

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından hareketli günler geçiren Beşiktaş'ta futbolcuların 3 günlük izni sona eriyor.
Turkcell Süper Lig'de BJK İnönü Stadı'nda teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Hacettepe'yi 2-1 yenen ve bu karşılaşmanın ardından Sağlam tarafından 3 gün izin verilen siyah-beyazlı takım, 7. haftada deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yeni teknik direktörü Denizli ile yarın başlayacak.

Beşiktaş Kulübü ile bu akşam resmi sözleşme imzalayacak Mustafa Denizli'nin, 3 gün izin yapan takımın yarın gerçekleştireceği idmanda takımın başında olması bekleniyor. Böylece Mustafa Denizli, Beşiktaş'taki kariyerine resmen başlayacak.
ay-ben
ay-ben
eflatun+giris
eflatun+giris

Kadın
çin astrolojisi : Manda

karakter
seviye:
Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor Imgleft0/0Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor Emptybarbleue  (0/0)
güçlülük:
Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor Imgleft0/0Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor Emptybarbleue  (0/0)
başarı:
Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor Imgleft3/3Beşiktaş ta 3 Günlük İzin Sona Eriyor Emptybarbleue  (3/3)

- Similar topics